Šperos.lt > Vadyba > Verslo planai > Verslo planas: obuolių sūrio gamyba UAB "Obuolių magija"

Verslo planas: obuolių sūrio gamyba UAB "Obuolių magija"

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Obuolių sūrio gamybos verslo projektas. Santrauka. Įmonės veiklos analizė. Įmonės veiklos kryptys ir tikslai. Potencialūs konkurentai ir vartotojai. Produkcijos aprašymas. Siūlomo projekto esmė. Marketingo planas. Bendra rinkos apžvalga. Tikslinės rinkos nustatymas. Asortimento parinkimas. Pakuotė. Kainų strategijos nustatymas. Produkto pateikimas vartotojams. ėmimo priemonių parinkimas. Pardavimų prognozė. Gamybos planas. Gamybos procesas. Technologinė įranga. Vietovė ir patalpos. Tiekėjai. Atsargos ir sandėliai. Organizacinis planas. Juridinė įmonės forma. Bendrovės organizacinė struktūra. Personalas. Finansinis planas. Lėšų poreikis ir finansavimo šaltiniai. Pradinės išlaidos. Prognozuojama pelno ataskaita. Prognozuojamas balansas. Lūžio taško analizė. Prognozuojami ekonominiai rodikliai. Rizikos įvertinimas. Pagrindiniai rizikos faktoriai. Rizikos mažinimo galimybės. UAB "Obuolių magija" SSGG analizė. Priedai (7 psl.).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

45 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 217.09 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą