Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Verslo planai>Verslo planas: sveiko maisto kavinė "Sveikas ir sotus"
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Verslo planas: sveiko maisto kavinė "Sveikas ir sotus"

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223242526
Aprašymas

Santrauka. Įvadas. Verslo plano santrauka. UAB "Sveikas ir sotus" verslo planas. Verslo srities aprašymas. Įmonės tikslai. Paslaugos tyrimas ir aprašymas. UAB "Sveikas ir sotus" rinkodara. Rinkos apžvalga. Konkurentų analizė. Rinkodaros planas. UAB "Sveikas ir sotus" gamyba. Paslaugų teikimo aprašymas. Vietos analizė. Patalpos ir įranga. Tiekėjai ir žaliavos. UAB "Sveikas ir sotus" vadyba. Savininkai. Organizacinė valdymo struktūra. UAB "Sveikas ir sotus" rizikos įvertinimas. UAB "Sveikas ir sotus" finansai. Pardavimo prognozė. Savikainos prognozė. Prognozuojamo pelno ataskaita. Prognozuojamų pinigų srautų ataskaita. Prognozuojamas balansas. Kreditų grąžinimo grafikas. Verslo ir investicijų vertinimo metodai. Gamybos nenuostolingumo taško analizė. Išvados.

Ištrauka

Vienas iš svarbiausių etapų, pradedant savo verslą ar norint išplėsti veiklą, yra verslo plano sudarymas.
UAB "Sveikas ir sotus" verslo planas – tai dokumentas, kuriame aiškiai ir argumentuotai išdėstyta verslo sumanymo esmė, numatyta strategija ir ateities perspektyvos, prognozuojami rezultatai. Šio verslo pradžios planavimas – tai tikslų nustatymas ir priemonių tiems tikslams pasiekti plano sudarymas. Trumpalaikiai ir ilgalaikiai planai padės priimti teisingus sprendimus, būtinus norint pasiekti verslo tikslus. Tikslai yra konkretūs, atitinkantys realią ekonominę įmonės galią.
Visoje Lietuvoje paplito mada sveikai maitintis, ne išimtis ir Marijampolės miesto gyventojai. Todėl šiame mieste atidarysime pirmą sveiko maisto kavinę vegetarams ir žmonėms, kurie nori sveikai maitintis. Tai bus ir pirmoji vegetarinio maisto kavinė Marijampolės apskrityje ir visoje Suvalkijoje.
,,Sveikas ir sotus" – būtent taip vadinsis vegetarinio maisto kavinė. Šioje kavinėje visada jūsų lauks sveikas, sotus maistas ir jauki aplinka. Kiekvieną darbo dieną pasiūlysime skirtingą dienos pietų meniu, todėl pas mus nuolat galėsite atrasti kažką naujo ir netikėto. Maisto gamyboje nenaudosime nei mėsos, nei žuvies, nei kiaušinių, tad kviesime apsilankyti tiek vegetarizmo atstovus, tiek visus kitus žmones, norinčius atrasti naują skonį ir kitokį požiūrį į maisto gaminimą.
Dėl šių priežasčių manome, kad vegetarinio maisto kavinė ,,Sveikas ir sotus" turi potencialą.
Darbo tikslas – parengti uždarosios akcinės bendrovės "Sveikas ir sotus" verslo planą.
Darbo uždaviniai:
• pristatyti verslo idėją;
• atlikti rinkos analizę;
• atlikti konkurentų analizę;
• aprašyti gamybos procesą;
• išanalizuoti veiklos organizavimą ir vadovavimą;
• įvertinti galimus rizikos veiksnius;
• atlikti finansinę analizę;
• pateikti išvadas.
Darbo objektas: uždaroji akcinė bendrovė "Sveikas ir sotus".
Darbo metodai:
• mokslinės literatūros analizė;
• informacijos rinkimas ir palyginimas. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2012-01-26
DalykasVerslo planų referatas
KategorijaVadyba >  Verslo planai
TipasReferatai
Apimtis24 puslapiai 
Literatūros šaltiniai7
Dydis74.53 KB
AutoriusVaida
Viso autoriaus darbų7 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasK. Miškinienė
Švietimo institucijaMarijampolės kolegija
FakultetasVerslo ir technologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Verslo planas Sveiko maisto kavine Sveikas ir sotus [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 24 puslapiai 
  • Marijampolės kolegija / 3 Klasė/kursas
  • K. Miškinienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą