Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Verslo planai>Verslo planas: kepykla IĮ "Šildona"
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Verslo planas: kepykla IĮ "Šildona"

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344
Aprašymas

Santrauka. Įvadas. Darbo tikslas – remiantis literatūros šaltiniais bei įvertinus dabartinę rinkos situaciją, parašyti įmonės verslo planą. IĮ "Šildona" veiklos ir informacinių šaltinių apžvalga. Verslo aprašymas. Verslo vizija, misija, tikslai. Idėjos aprašymas. Paslauga. Paslaugų produkto analizė. Paslaugų kainos analizė. Paslaugų rėmimo analizė. Paslaugų pateikimo analizė. Fizinis akivaizdumas. Patalpos ir įrengimai. Žaliavos ir tiekėjai. Marketingas. Mikroaplinkos analizė. Makroaplinkos analizė. Įmonės SSGG analizė marketingo požiūriu. Rinkos tyrimas. Personalo valdymas. Rizika. Finansai. išvados ir pasiūlymai. Priedas (1). Anketa.

Ištrauka

Temos aktualumas. Kiekvienais metais vis daugiau kalbama apie ekologiją, ekologinius ūkius, jų steigimą ir juose užaugintus sveikus maisto produktus. Galbūt žodis ekologija skamba tarytum seniokiška nostalgija, nes prieš kelis dešimtmečius dar viskas buvo kitaip. Nežinojome, kas yra greitasis maistas, sauskelnės, įvairūs cheminiai valikliai, purškikliai ir t.t. Užtat patyrėme, kaip kvepia nuskinti agurkai, ką tik iškepta duona, sausainiai. Ištisus metus gyvenome sezonų kaitos laukimu: kada ateis Kalėdos ir mama namo parneš mandarinų, kada darže prinoks pirmosios daržovės. Visa tai kvepėjo, nes buvo tikra ir išlaukta. Dabar jau viskas kitaip. Nebereikia laukti, net ir viduržiemy valgome šviežias braškes, pomidorus. Deja, visa tai nekvepia. Nes tai tėra apgailėtina parodija - didelė dalis šių uogų bei daržovių niekada net nematė tikros saulės.
Taigi su kiekviena diena aktualesnės tampa žmonių sveikatos problemos, augantis aplinkos užterštumas, todėl daugėja tų, kurie nusprendžia pasirinkti ekologišką gyvenimo būdą ir ekologiškus maisto produktus. Atsižvelgus į dabartinę Lietuvos situaciją, vis didesnį skaičių sergančiųjų šalies gyventojų buvo nutarta įsteigti individualią įmonę - kepyklą "Šildoną", Šilutės rajone. Tai kepykla, kuri keps ir tieks Klaipėdos apskrityje esančioms kaimo turizmo sodyboms ir viešbučiams gardžią ir visada šviežią ekologišką duoną ir kitus konditerijos gaminius. Įvertinus Žemaitijos krašto rinką buvo nutarta, kad įmonės veiklos pradžioje duonos ir kiti gaminiai bus tiekiami tik kaimo turizmo sodyboms ir viešbučiams. Vėliau jeigu duona bus gerai įvertinta, išgirsta daug atsiliepimų apie šios kepyklos produkciją, trumpai tariant atsiras poreikis įmonė didins gamybos apimtis ir savo gaminius tieks visoms parduotuvėms, įsikūrusioms ne tik Klaipėdos apskrityje (Klaipėdos, Palangos, Šilutės, Skuodo, Neringos) miestuose, bet ir kitiems didesniems miestams ir kaimams.
Darbo objektas – kepykla "Šildona".
Darbo tikslas – remiantis literatūros šaltiniais bei įvertinus dabartinę rinkos situaciją, parašyti įmonės verslo planą.
Darbo uždaviniai:
1. Pateikti išsamią informaciją apie įmonę;
2. Išnagrinėti įmonėje teikiamas paslaugas ir jų teikimo procesą;
3. Išanalizuoti mikro ir makro aplinkas;
4. Apibūdinti kepyklos personalą;
5. Parengti finansines ataskaitas.
Tyrimo metodai – mokslinės literatūros analizė, anketinė apklausa bei duomenų analizė. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-12-15
DalykasVerslo planų kursinis darbas
KategorijaVadyba >  Verslo planai
TipasKursiniai darbai
Apimtis40 puslapių 
Literatūros šaltiniai16 (šaltiniai yra cituojami)
Dydis362.3 KB
AutoriusEgle
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasGraikšienė
Švietimo institucijaKlaipėdos valstybinė kolegija
FakultetasSocialinių mokslų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Verslo planas kepykla [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 40 puslapių 
  • Klaipėdos valstybinė kolegija / 4 Klasė/kursas
  • Graikšienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą