Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Verslo planai>Verslo planas: greito maisto užkandinė UAB "Už kampo"
   
   
   
-1
naudingas +2 / nenaudingas -3

Verslo planas: greito maisto užkandinė UAB "Už kampo"

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Įvadas. Verslo planas. Kas tai yra verslo planas. Verslo plano struktūra. Santrauka. Siūlomo projekto esmė. Marketingo planas. Gamybos planas. Organizacinis planas. Finansinis planas. Rizikos įvertinimas. Greito maisto užkandinės verslo planas. Santrauka. Įmonės veiklos analizė. Įmonės veiklos kryptys ir tikslai. Artimiausi tikslai. Tolimesni firmos tikslai. Siūlomo projekto esmė. Marketingo planas. Anketavimas. Pardavimų skatinimas. Reklama. Gamybos planas. Organizacinis planas. Organizacinė struktūra. Finansinis planas. Rizikos įvertinimas. Greito maisto užkandinės "Už kampo" SSGG analizė. Išvados.

Ištrauka

Turbūt daugelis yra pasvajojęs apie savo nuosavą verslą, juk kiekvienas norėtume buti savo paties bosu, o ne klausyti kieno nors priekaištų. Deja, šito žingsnio imasi ne kiekvienas, nes daugelis net nežino su kuo gali susidurti bei nuo ko pradėti. Turint idėją, pagrindiniu klausimu tampa kaip ją realizuoti: kaip sukaupti kapitalą, kur įsikurti, surasti darbuotojus ir t.t. Į šiuos klausimus galima atsakyti viską kruopščiai apmąsčius ir suskaičiavus, sukurti verslo planą.Kai kalbama apie įmonės verslo planą, paprastai turimas galvoje oficialus rašytinis dokumentas. Šis dokumentas padeda sutelkti dėmesį į svarbiausius dalykus, ir juo galima remtis vėliau. Prieš steigiant įmonę verslo planą parengti yra būtina, nes jis atskleis galinčias vėliau iškilti problemas, nurodys būdus joms spręsti ir šitaip sutaupys jums nemaža laiko, pinigų ir išvengsite bereikalingo "galvos skausmo". Verslo plano sudarymas suteikia unikalią galimybę – planuojama įmonė gali bankrutuoti dar "popieriuje", taip nepatirdama finansinių nuostolių. Turbut pritarsite, jog geriau bankrutuoti tokiu būdu negu patirti jau veikiančios įmonės bakrotą.
Šio kursinio darbo teorinėje dalyje susipažinsime su sąvoka "verslo planas", jo sudedamosiomis dalimis : įmonės veiklos analizė, gamybos planas, organizacinis planas ir t.t. Smulkiai apibūdinsime šias sąvokas, jų reikšmę verslui.
Praktinėje dalyje sukursime verslo planą maitinimosi įstaigai, apžvelgsime jos padėtį maisto tiekimo sferoje, konkurencingumo galimybes, pasirinktą verslo strategiją bei kitus faktorius.
Darbo aspektai :
Darbo problema – ar galima sukurti pelningai veikiančią maitinimo įstaigą, kuri sėkmingai įsitvirtintų greito maisto tiekimo sektoriuje tarp jau populiarių konkurentų.
Darbo objektas – Greito maiso užkandinė "Už kampo".
Darbo tikslas – įgauti žinių apie naujos įmonės steigimą ir parašyti verslo planą įmonei, kuri užsiimtų greito maisto teikimu bei sudarytų konkurenciją kitoms panašaus pobūdžio užkandinėms.
Uždaviniai:
• Apžvelgti verslo įmonės sritis;
• Parašyti verslo planą maitinimo įstaigai;
Metodai:
• Mokslinės literatūros analizė;
• Statistinės medžiagos analizė;
• Sisteminimas ir apibendrinimas; ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-01-14
DalykasVerslo planų kursinis darbas
KategorijaVadyba >  Verslo planai
TipasKursiniai darbai
Apimtis20 puslapių 
Literatūros šaltiniai14
Dydis175.78 KB
AutoriusAndrius
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2007 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasG. Svirskienė
Švietimo institucijaŠiaulių Universitetas
FakultetasSocialinių mokslų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Verslo planas greito maisto uzkandine [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 20 puslapių 
  • Šiaulių Universitetas / 1 Klasė/kursas
  • G. Svirskienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+2
-3
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą