Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Verslo planai>Verslo planas: jūros gėrybių restoranas UAB "Jūros puta"
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Verslo planas: jūros gėrybių restoranas UAB "Jūros puta"

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465
Aprašymas

Įvadas. Maitinimo paslaugų sektoriaus apžvalga. UAB "Jūros puta" verslo plano rengimo struktūra. Santrauka. Įmonės veiklos analizė. Siūlomo projekto esmė. Marketingo planas. Gamybinis planas. Organizacinis planas. Finansinis planas. Rizikos įvertinimas. UAB "Jūros puta" verslo planas. Verslo aprašymas. Paslaugos aprašymas. Marketingo planas. Marketingo aplinkos analizė. Marketingo rinkinys. Gamybos planas. Organizacinis planas. Finansinis planas. Rizikos įvertinimas. Išvados. Reziume. Priedai (24).

Ištrauka

Lietuvoje vis labiau populiarėja tradicija valgyti ne namuose. To priežastys gali būti įvairios: nuolat augančios žmonių pajamos, didėjantys darbo krūviai, kai paprasčiausiai trūksta laiko maistą ruošti namuose, taip pat tai gali būti tiesiog pastangos atsipalaiduoti ir padovanoti sau šventę po sunkios darbo dienos, apsilankymą restorane laikant pramogine, kultūrine veikla.
Tad galime tvirtai pasakyti, kad pagaliau žmonės prabudo ir pradėjo skirti daugiau dėmesio bei pinigų laisvalaikiui, pramogoms.
Vis labiaus ryškėja pasaulinės virtuvės grįžimo prie paprastų vietos produktų tendencija. Žmonės vis dažniau žvalgosi į produktus, išaugintus jų šalyje. Restoranai vis daugiau naudoja vietinės kilmės produktų, išaugintų netoli esančiose fermose ar daržuose. Pavyzdžiui, upėtakius specialiai restoranams veisia žuvų veislynas, triušius – triušių ferma ir t. t. Savo lankytojams patiekiama tai, ko esama mūsų gyvenamoje aplinkoje. Lankytojai, kuriems rūpi jų mityba, tiesiog reikalauja šviežių, natūraliai išaugintų, sveikų maisto produktų. Naudojame vietos produktus –ne tik patiekiamas itin šviežias maistas, bet ir sumažinamos transportavimo išlaidos bei saugoma gamta nuo taršalų, nes mažiau naudojamasi mašinomis.
Būtent dėl šios priežasties sumanėme įkruti Klaipėdos mieste jūros gėrybių restoraną, kuris bus orientuotas visų pirma į šviežią, bei sveiką maistą. Pajūrio gyventojai nuo seno garsėja, giliomis tradicijomis susijusiomis su žvejyba, bei jūra, todėl tai dar viena priežastis, kodėl tikimasi, kad būtent šiame regione jūros gėrybės yra vertinamos ir mūsų verslui turėtų būti tinkamos sąlygos.
Darbo tikslas - pagrįsti jūros gėrybių restorano įsteigimo galimybes bei tikslingumą Klaipėdos mieste.
Darbo objektas – naujai steigiamas jūros gėrybių restoranas ‚Jūros puta".
Šiam tikslui įgyvendinti buvo užsibrėžti tokie uždaviniai:
1. Atlikti viešojo maitinimo įmonių Lietuvoje apžvalgą;
2. Pagrįsti UAB "Jūros puta" verslo plano rengimo struktūrą;
3. Sudaryti UAB "Jūros puta" verslo planą.
Tyrimo metodai:
Mokslinės literatūros analizė naudojama sampratoms patikslinti.
Kitos periodinės ir neperjodinės įvairių autorių literatūros analizė, siekiant surinkti kuo daugiau įvairios informacijos apie sėkmingą verslo plano sudarymą, jo struktūrą ir svarbiausias dalis. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-04-14
DalykasVerslo planų kursinis darbas
KategorijaVadyba >  Verslo planai
TipasKursiniai darbai
Apimtis61 puslapis 
Literatūros šaltiniai19
Dydis145.53 KB
AutoriusRasa
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas5
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Verslo planas juros gerybiu restoranas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 61 puslapis 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 5 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą