Verslo planas: restoranas IĮ "Jūrlita"Santrauka. Siūlomo projekto esmė. Verslo idėja. Pagrindiniai tikslai ir uždaviniai. Įmonės teikiamos paslaugos. Firmos charakteristika. Nuosavybės forma. Trumpa firmos veiklos apžvalga. Vietovės aprašymas. Rinka. Rinkos apžvalga. Verslo šakos plėtros tendencijos. Gamybos planas. Valdymas. Marketingo planas. Marketingo tikslai ir uždaviniai. Kainos. Rėmimas. Rizika. Finansinis planas. Restorano atidarymo kaštai. Įranga ir inventorius. Įrengimų sąrašas. Restorano remonto sąnaudos. Darbo užmokesčio sąnaudos. Projekto kaina ir finansavimo šaltiniai. Prognozuojama pelno nuostolio ataskaita. Prognozuojama pinigų srauto ataskaita. Sąskaitų balanso lentelė. Išvados. Mano planuojama individuali įmonė tai yra restoranas būtų įkurtas Klaipėdoje, kuriame būtų gaminamas ir patiekiamas maistas tik iš žuvies ir jūros gėrybių, tokio, kuriame nėra mėsos patiekalų. Mano planuojamame restorane būtų gaminami patiekalai tik iš žuvies ir jūros gėrybių. Aišku neatsiejamas dalykas restorane yra puikus aptarnavimas, gera maisto kokybė ir visiems prieinamos kainos. Taip pat restoranas priims užsakymus įvairiems banketiniams pokyliams ir vakarėliams iki 60 žmonių. Pagrindiniai įmonės tikslai būtų, kad visi lankytojai, klientai, bei tarnautojai patenkintų savo asmeninius poreikius. Žvelgiant iš savininko pozicijos, pagrindinis tikslas būtų gauti pelną nuo įplaukų iš investicijų. Ilgalaikis tikslas – plėtoti verslą ir kuo giliau skverbtis į kitų vietovių rinkas. Verslo įkūrimui būtų panaudotas nuosavas kapitalas 87155 Lt., juos gausiu pardavęs vieno kambario butą, kurį padovanojo man mano močiutė. Likusią dalį pinigų t.y. 200000.00 Lt žadu imti iš banko paskolą su 6 % metinių palūkanų. Kasmet restorano grynasis pelnas didės ir jau per dvejus metus bus galima gražinti banko paskolą. Veiklos pradžioje įmonėje dirbs buhalterė(-is);administratorė; maisto technologas; 4 virėjos; 2 pagalbinės virtuvės darbuotojos; 2 barmenai; 5 padavėjos; valytoja; tiekėjas; firma "Argus" tieks apsaugos paslaugas. Visi darbuotojai bus atrenkami pagal konkursą, turintys darbo patirties, komunikabilūs, išmanantys savo darbą. Darbo užmokestis priklausys nuo užimamų pareigų. Jis svyruoja nuo 600 iki 2500 Lt. Per mėnesį, atsižvelgiant į darbuotojų pastangas bei entuziazmą. ... Autorius | tadas |
---|
Viso autoriaus darbų | 2 darbai |
---|
Metai | 2007 m |
---|
Klasė/kursas | 2 |
---|
Mokytojas/Dėstytojas | lekt. Birutė Zaliapūgienė |
---|
Švietimo institucija | Klaipėdos valstybinė kolegija |
---|
Fakultetas | Verslo fakulteto Kretingos skyrius |
---|
Failo pavadinimas | Verslo planas restoranas [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Kursiniai darbai
- 18 puslapių
 - Klaipėdos valstybinė kolegija / 2 Klasė/kursas
- lekt. Birutė Zaliapūgienė
- 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |